Vinduerne har fået årets julepudsning

Det var en kold fornøjelse at pudse vinduer i dag, men  julepynten fortjener  det. Jeg kunne nu godt tænke mig en aftale med en vinduespudser til at pudse både ude og inde. Det tager jo ikke lang tid, men jeg bliver ikke yngre og mere stabil, så jeg kan godt slingre lidt på taburetten.

Nu er de pudset for sidste gang i år, det er overstået, og jeg kan finde julepynten frem i morgen og gøre det, der er lidt mere hyggeligt.

Dagens julekalendergave:

Dagens kalendergave Dagens kalendergave 2

Den er afprøvet og godkendt.

Adventskrans

Den her faldt i vores indkøbskurv i dag, da vi var i Kvickly. Synes den er enkel og fin.

På vej gennem kassen fik Lau alarmen til at gå i gang. Hurtigt kom der en medarbejder, som fandt årsagen: ikke bare en men to strimler i tegnebogen. De blev pillet ud, og Lau kunne igen forlade Kvickly uden at skulle skabe larm.

Det er ikke blevet til meget strik i dag, og nu går jeg i stuen og tager revanche. Ketty Conrads bluse i Coast er en ret sjov opskrift. Jeg tvivler på at der kommer mange helt ens bluser.

Ketty Conrad blusen dag 2

Nisseøl med cola hører til aftenens julefilm 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *