Sol, strik og cykeltur

Tante M. fik en ide og skrev til mig, om jeg var frisk på at lufte cyklerne. Det var svært at sige nej til, da vejret var skønt og viste sig fra sin bedste side. Hun fik mig overtalt til at skift de lange bukser ud med et par cykelshorts, og det var jeg egentlig ret glad for, for det var en varm tur.

Vores plan var at køre til Teglværkssøerne og sætte os med snacks, vand, kaffe/te og strikketøj, men der var så dejligt på Kapselpladsen, så der blev vi et par timer.

Jeg havde husket myggespray, som ikke var nødvendig men glemt solcreme, som viste sig at være nødvendig. Resultat: røde lår.

Da vi var godt gennemstegte, svingede vi benene i pedalerne og trampede ud mod Holtet og til Gandrup hjemad. De sidste kilometer foregik på Banestien, som er smuk på denne årstid.

18 km blev det til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *