Rød gyngehest på taget

og en rævehale i antennen. Det var det syn, Lill og jeg fik, da vi holdt for rødt lys i krydset Vangen/Hjørringvej. Der var ikke tale om en midlertidig transport, næ for hesten var fast monteret.

Der sker altid noget, når vi er ude – og ellers er Lill rigtig god til at få ting til at ske 🙂

I dag skulle vi en tur i Ikea og se på ting og sager og derefter i genbrugsbiks. Det er lidt vildt, hvad de kan få sig til at tage i genbrugsbutikker, 50,00 kr for en tallerken, 400,00 kr for en smadret seng og adskillige hundrede kroner for møbler, der burde være arkiveret på lossepladsen. Vi købte ikke noget.

Vi tog en lille udflugt til min personlige favorit genbrugsbiks…. taler ikke højt om, at jeg havde glemt alt om åbningstider. Nå, men vi fik da set lidt natur i dag.

………………..

Dagene flyver afsted, og jeg sidder i garn, knapper, ideer til opskrifter, stof og adskillige projekter til halsen. Jeg nyder det, men mangler mere tid. Lige nu sidder jeg med lap nr 3 til årstæppet, det er spændende og ikke egnet tv-strik.

Martin skal på uldfestival i Saltum d. 11 og 12 maj, det bliver interessant. Der skal tænkes en del vedrørende praktiske løsninger – det knager.

…………….

Til sidst lidt billeder:

Jumper i Tynn Alpakka

 

Jumper i Tynn Alpakka og

Sjal i Tynn Alpakka

 

Sjal i den her

Kanten tæt på

Kanten

 

Sjalet er en gratis opskrift fra du store alpakka. Jeg har brugt 210 g og strikket på p 3½. Sjalet måler 38 x 196 cm.

 

2 thoughts on “Rød gyngehest på taget

  1. Skal da vist en tur på besøg,hos min søster den weekend,i skal på uldfestival. Så vi kan komme op og se og købe af jeres garn 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *