Pretty as a peacock

For lang tid siden, engang sidste år, gik jeg i gang med Pretty as a peacock. Jeg gik i stå, og projektet røg på stand by. Da jeg ville genoptage det, havde jeg smidt “så-langt-er-jeg-kommet”-papiret væk.

DSC_0083

Jeg trak pinden ud og gik i gang på ny d. 21 juli og her er resultatet:

Pretty as a peacock 1 Pretty as a peacock 2 Pretty as a peacock 3 Pretty as a peacock 4

 

Der er brugt 92 g cashmere og 195 perler.

Sjalet blev strikket på 24 dage.

Tilføjelse d. 3 april 2015: opskriften kan købes her

7 thoughts on “Pretty as a peacock

  1. Hej Helle – hvor er dit sjal blevet super, super, superflot!! Ville så gerne lave et også… hvilken cashmere har du brugt? det er virkelig flot! Og opskriftens websted, som du henviser til, findes ikke mere…. Mvh. Marianne Due

    • Hejsa Jette.
      Jeg ved ikke, om der er en butik, som sælger den danske udgave af opskriften i dag. Men hvis du går på Ravelry og søger på det, kommer designeren frem. Måske ved hun, om den danske udgave stsdig er i salg. Pøj pøj med din søgning. Hilsen Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *