Pretty as a peacock / smuk som en påfugl del 1

Jeg er ikke til sjaler, alligevel har jeg valgt at kaste mig ud i dette, fordi det er utroligt smukt.

Garnet er 100% cashmere – rigtig luksus. Der skal perler på i den nederste bort.
Når man strikker dette sjal, kræver det ens fulde opmærksomhed. Det er ikke velegnet som tv-strik. Man skal være obs på rettelserne. På p 84 havde jeg en fejl, som ikke er i rettelserne ( mon jeg er den eneste, der havde flere masker end i opskriften?) 1 maske for meget, som jeg tog ind… på p 86 manglede den maske til gengæld (??)

Et godt råd: sæt løbende en tråd igennem maskerne i tilfælde af, at du må trevle op. Det er smadderærgerligt at skulle begynde helt forfra, hvis der ryger en maske, eller du måske har glemt at få strikket et helt mønster. Det kan jo ske 🙂

Jeg har måtte trevle op et par gange, senest i går. Det kræver en god portion tålmodighed og tid. Jeg er nået til p 99 – tilbage til p 99 rettere sagt.

Som regel har jeg gang i mange projekter ad gangen, nu har jeg bestemt mig for, at det skal begrænses til 3-4 stykker på samme tid. For mig er det godt at have noget andet at strikke/hækle, når sjalet driller.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *