Plaidternet hættetrøje/jakke i Supersoft

Den har jeg på nogle af mine pinde lige for tiden. Det dur ikke med mange strikkepinde og kun et projekt!

Helena Conrad har “begået” denne skønne opskrift, som er sjov at strikke. Jeg har valgt at strikke i 3 grå nuancer og sort. Det hedder sig, at der er en farve A og en farve B, men det er 4 farver . Den sorte og en meget mørk grå er farve A og de to andre farve B.

haettejakke_supersoft1 Haettejakke_supersoft2

Det går stille og roligt fremad, mens jeg har måtte sige farvel til Sebastian Bergman (Hjorth/Rosenfeldt) og goddag til Den skaldede detektiv (Anna Grue) Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal mene om Anna Grue og hendes måde at skrive på, men det får en chance.

Nyforfatter

Det er ikke nemt at undgå fnuller

chokomint-the

Chokomint the… uhm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *