Olga i bomuld

fra ulstrupgarn.dk ( Den tyndeste udgave)

Jeg har tidligere strikket modellen i lammeuld, den er ultralet. Strikket i bomuld er den noget “tungere” . I lammeuld er vægten ca 50 g og i bomuld ca 120g.

Den koralfarvede Olga skal til Bulgarien. Helt ærligt så havde jeg glemt, at jeg havde lovet at lave den.  Da meldingen om at pigen er født kom torsdag aften, fik jeg travlt.

Martin er blevet spurgt på ulstrupgarns Facebook-side om opskriften er til salg i shoppen, og det er den ikke. Jeg vil gerne fortælle, at det handler om, at jeg vil være ked af at bruge meget tid på at  lave en opskrift, som andre måske skulle blive fristet til “bare” at kopiere. Og det er ikke nogen hemmelighed at nogle mennesker ikke respekterer andres store arbejde – heller ikke der, hvor der rent faktisk er betalt for rettighederne.

For mig er det bare for sjov og inspiration, for andre er det deres levevej. Håber på forståelse 🙂

HUSK nu ulstrupgarns konkurrence, du kan være med til at gøre,  at der kommer flere præmier. Læs evt nyhedsbrevet her i mit pusterum under kategorien konkurrence.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *