Kan man fare vild i Hammer Bakker?

Det kunne vi helt sikkert, hvis  vi havde bevæget os længere væk fra de store stier. Vi har geografisk fornemmelse på niveau med motorik : som en gammel stegepande/død brødrister.

Jeg har nået et punkt, hvor jeg ikke orker mere. Er træt af de mange ekstra kg ( hvor kom de fra?) De forsvinder ikke ved at sidde her foran en pc dagen lang. Kosten skal ændres, der skal indtages de rette mængder. Som min svigerinde skrev i en status for ikke så længe siden: luk munden og let røven!

Pga min ankel kan jeg ikke gå så langt, men jeg VIL! Cyklen er også klar til flere lange ture – noget skal der ske. Jeg er træt, træt, træt af at være en TYK TRUNTE eller TØNDE TRUNTE. Jeg vil have mine hofter tilbage og af med alle hagerne. Farvel, vi må skilles.

…..

Kate og jeg var i Hammer Bakke i håb om at læsse nogle gram af i skovbunden 🙂

Meget fint skilt… men øh? skal jeg selv ud at fælde et træ for at få de spåner?

 

Skulle du falde over en brugt dobbelthage er det nok den, jeg har smidt i skoven i dag. Behold den endelig, jeg vil ikke have den tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *