Alt imens jeg får stød af havemøblerne

forsøger jeg at lade være med at komme med eder, forbandelser og nye ord opfundet til lejligheden.

Viklede stolen ind i et lagen til sidst, det virkede. Skal have købt nogle dutter til de stole, har ikke tålmodighed til hele tiden at være i stødet og pæn i munden samtidigt!

Nå ja, mens jeg sad der, kunne jeg se tilbage på en dag, hvor jeg begyndte med at finde sandalerne frem fra gemmerne, støvede dem af og justerede dem.

sandal-tid

(Jøsses de er blege de fødder)

Fandt cyklen frem i formiddags og trillede til Nørresundby. Det tog ikke så længe, da vinden var med mig. Havde håbet på at den ville vende, så jeg henad aften kunne undgå mod-side-vind. Men nej, jeg måtte kæmpe hårdt for at blive i sadlen – i 2 gear!

Var nær tørnet sammen med en kvindelig billist ved Kvickly, som med Kim Larsen mund (åben) og øjne så store som rundetårn kiggede på mig, som om jeg var blevet smidt ned fra oven – lige foran hendes bil i krydset.

Jeg bankede febrilsk i det rat, som jeg ikke har på cyklen og greb ud efter ringeklokken – hvad det så skulle hjælpe. Men damen stoppede da til sidst.

 

Gangimoellerne paavejhjem paavejhjem2

Brugte et par korte drikkepauser på at tage et par billeder.

Begrebet at lugte som en gnu gav god mening, og den er nu skyllet ud og erstattet af noget mere humant.

sokke-oel

Det er ikke jul, slet ikke tæt på, men sokkeøl fra Pladderballe Bryghus er også godt om næsten-sommeren. Dertil en tallerken porre-kartoffel-løg-gulerodssuppe med bacon og bagefter en pandekage med nutella og lakridsis. Det bliver ikke bedre.

suppe DSC_0020

Fik en sludder med naboen over hegnet, mens jeg slubrede suppen i mig.

“Du tager da ikke billeder af din fjernbetjening?”

Nej og jov, og så alligevel nej.

Martin har købt en fjernbetjening med 60 forskellige lyde til Liv, så skal de ikke kæmpe om den rigtige betjening mere.

“Den skal da med forældrene hjem” 😉

fjernbetjeningtil-Liv aktivitetsdimz

pirathjelm

Der mangler en cykelstol, før Liv og jeg kan komme ud at fræse Danmark tyndt (ca)

Vil smække stængerne op, gribe strikkepindene og se lidt tv, før øjnene falder i.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *