Det er IKKE historien om en fjer, der bliver til en flok høns

.. men når manden kaster et glas mælk ud over vores rustikke/rå træ sofabord, afstedkommer det en række ting, som ikke var med i planerne.

Martin gad tilsyneladende ikke at drikke resten af sin mælk i går og hældte det derfor ud på bord, gulv og en smule på sofaen. Måske er det ufrivillige spasmer, hvem ved.

Pling sagde min mobil meget ømt og lød som et stykke babylegetøj, der trængte til nyt batteri. Det var Lau, som meddelte, at der var grødbær hos Føltved. At få tøj på, skrive til Maiken og ind til naboen. Der var 3 kasser bær. Maiken var hurtigst til at få pelset dem, jeg var nummer to og Betina .. .tja, det kommer nok.

Jeg fik lavet marmelade af 1½ kg, grød af 1 kg, 1½ røg i fryseren og resten går til en omgang fløde i aften.

jordbaermarmeladepaavejjordbaerfrafoeltved

Bordet blev slæbt udenfor og blev skrubbet godt og grundigt med en børste. Hvis ikke det blev gjort, kunne vi sikkert få en herlig stank af sur mælk i næste uge, eller tidligere.

Heldigvis tørrede det hurtigt og i dag fik det en god omgang træsæbe.

traebordudenmaelk

.. og når jeg nu var ved det, kunne jeg da lige så godt give skænken i stuen en omgang og den i soveværelset.

Nå ja, det var da også helt udelukket at sætte tv på plads uden at det fik den helt store pudseomgang… også det i soveværelset.

Så var det, at jeg  bed mærke i, at vi havde fået en flok nye beboere, som i den grad yngler helt vanvittigt: Hr og Fru Fnullermand + co. For ikke at glemme de krummer Liv kan forsøge at gemme hist og pist.

Jamen for ind i…. julepynt og hjemmestrikkede acrylluffer!

Støvsugning og gulvvask får lov til at vente til i morgen- jeg gider ikke mere i dag.

Min morgencykletur blev udført  kl. 14.00 iført morgenhår, cykelhjelm og søvn i øjnene. Overdrivelse fremmer forståelsen

langtudepaalandet1 langtudepaalandet2 langtudepaalandet3 langtudepaalandet4 aaaaltforlangtude1

Efter et hårdt tiltrængt bad stod der knækbrød med hjemmegjort marmelade, et glas boblende vand af mærket Blue Keld, strikketøj, Hypnotisøren og afslapning på programmet. Det foregik i haven til lyden af fugle og fornemmelsen af at parasollen snart fløj sydpå med granitstenene.

havehygge

Naboen kom med et stykke chokoladekage (nok til alle beboere i Tranekær). Martin syntes, at det kunne være rigtig godt med soft ice til, men da det kom til stykket, kom hans indre Hr Fitnisse frem og sagde: nej.

HMPFR!
Har også taget Catrines lækre kanelsnegle ud af fryseren: mon vi skal holde kageparty?

Gad vide hvornår jeg får min morgencykeltur i morgen?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *