Hygge i haven med Britt-Marie og en kande mormorthe

Der er ikke meget mormor over mig, og det bliver heller aldrig aktuelt. Det tætteste jeg kommer på noget som helst, som kan have med mormor at gøre er mormorarme, hvilket er lidt kedeligt.

Klara, Mette og Christian kom med en lækker gavekurv i lørdags, og den indeholdt bl.a mormorthe. Og det var den, jeg bryggede i dag og tog med i haven.

Der var gråt og trist, men temperaturen var okay til strik og lydbogslytteri. I løbet af halvanden time steg temperaturen fra 18 til 25 grader, solen slog igennem, og parasollen måtte foldes ud.

Lige pt strikker jeg på en vest i str 1-2 år i Tynn Alpakka . Jeg kan efterhånden strikke den i søvne og med begge arme bundet på ryggen… næsten.

Jeg har kastet mig over forfatteren Fredrik Backman. Han har f.eks skrevet En mand der hedder Ove. Jeg blev meget glad for forfatterens måde at bruge humoren på, og nu har jeg snart læst Britt-Marie var her færdig. Genial humoristisk forfatter hvis man kan lide den slags.

Mormorthetilfarmor hygge Britt-Marie-var-her

Vi hentede Liv i dagplejen for første gang i dag, hun kiggede lidt, da det ikke er det, hun er vant til.

Frøkenen havde ikke spildt sin tid på at sove, så det var med at holde hende vågen. Jeg fandt klapvognen frem, og vi kørte en tur på legepladsen

Liv i gyngen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *