Hvordan kunne jeg glemme bikinien?

Jeg havde en brunchaftale i dag på Restaurant Meat med et par unge mennesker.

Der var perfekt cykelvejr, og jeg trængte til at trampe i pedalerne og mærke vinden i håret, mens tankerne fik frit spil, og jeg sang en stille børnesang indvendigt. ( Er vist lidt påvirket af at have haft Liv på miniferie)

Kondien er bedre end den har været i mange år, og det betød, at jeg var tidligere fremme og kunne plante mig på en bænk og strikke, mens jeg ventede.

Jeg har prøvet en del brunchsteder, og nu kan jeg føje Meat på listen. Det er en rigtig lækker brunch med masser af godt pålæg, frugt, røræg, hønsesalat, laks, skyr og kaffe. Hvis appetitten er stor, er der for lidt brød til alt på brædtet.

Vi gjorde, hvad vi kunne, men fik ikke tømt det.

Denne brunch får mine varmeste anbefalinger – medbring selv det rigtige selskab og godt humør!

…….

Vores veje skiltes, og jeg gik tilbage til cyklen og tog en mindre omvej retur til Nørresundby.

Nyder at sidder ved havnefronten og strikke.

Hvordan kom bikinien ind i billedet?  Der var 22 grader og lummert som bare pokker. Min påklædning var helt forkert, og jeg ønskede, at jeg havde haft den bikini i lommen.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *