Hvem skal have løn for deres arbejde?

.. og hvem skal ikke?

Jeg støder med jævne mellemrum på sure opstød i forbindelse med designere, deres garn og strikkekits.

Det er ikke nemt at stille alle tilfreds, bruge lige præcis den garn, ALLE kan lide og de “rigtige” farver.

Lad mig slå fast med syvtommersøm: designere er IKKE et arbejdende folk, der fortjener deres løn. Det eneste de fortjener er høvl, kritik og hønseri. Hvad bilder de sig ind at ville have penge for deres opskrifter? Eller sælge dem med garn, som de får specielt fremstillet? Hvordan kan de få sig til at leve af det – eller forsøge?

Det må være deres opgave at arbejde gratis og dele ud af det, de er bedst til : at bruge meget tid på at designe til glæde for mange.

Når de ikke fortjener deres løn, hvem gør så? Sygeplejersker, politibetjente, skolelærer, psykologer, bankdirektører, de offentlige ansatte osv.

Hvis du en dag skulle være enig i at INGEN har ret til løn for deres arbejde, er det helt fint at hønse – indtil da: betal for deres arbejde eller design noget selv. Stop det klynkeri!

 

2 thoughts on “Hvem skal have løn for deres arbejde?

  1. Rigtig godt indlæg du har lavet. Personligt så bruger jeg mange timer af min fritid på at lave opskrifter til glæder for andre (forhåbentlig 🙂 ). De 50 kr. jeg tager for mine opskrifter, kan aldrig opveje den tid jeg bruger på at lave dem, så jeg synes, kun det er rimeligt at strikkeopskrifter koster noget.
    Jeg tror ikke, der er nogle af de personer der klager over prisen på opskrifter, selv vil arbejde gratis. Samtidig så kan jeg også blive lidt sur over alle de opskrifter der bliver kopieret videre og videre. Det går jo ud over de designers indtjening. En skam hvis der en dag ikke er nogen der har lyst til at designe, fordi de ikke kan leve af det. Så må vi alle jo til at strikke karklude igen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *