Hvem har smidt Antarktis i Nordjylland?

Der var koldt i går, som i forbasket koldt!

Klokken blev ikke mange minutter over 21.00, før jeg var så stivfrossen, at der var ved at indtræde en rigor mortis lignende tilstand, og jeg måtte finde de uldne sokker, ditto benklæder og natkjole (som ikke er ulden). Krøb pænt ned under 2 tæpper og min 8 kg tunge kugledyne i håb om at vågne i dag med en kropstemperatur over 15 grader.

Da jeg vågnede til morgen, havde jeg stadig puls og kunne trisse i køkkenet og få brygget en kop kaffe.

Dagen har jeg tilbragt i selskab med Tante Snot og Frk. Dejlig. Vi har travet en bette tur, besøgt Designskolen og købt tøj til barnedåben.

Jeg ved ikke, om det er min slidte hukommelses skyld eller den kvinde i Føtex, som ikke kunne finde ud af at gå ned for enden af kassen og putte sine varer i indkøbsnettet, men jeg kom et stykke væk fra kassen, før jeg kom i tanke om, at jeg da havde glemt den modermælkserstatning, som jeg havde betalt for.

Kulden nappede godt i kinder, pande, lår og Tante Snots ene øreflip. (ja ja, jeg skal nok blive færdig med den hue)

Intet af det jeg har foretaget mig i dag ( eller det jeg vil foretage mig fremover) har jeg fået tilladelse til 😉

Langs vandet fra Nørresundbysiden 2 Langs vandet på Nørresundbysiden 1 Nørresundby Torv Aalborg Centrum Aalborg set fra Nørresundbysiden Aalborg Vestby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *