Hvad bringer jer til Sæby?

 

Vi kan godt lide at smutte en tur til Sæby, og da vi blev spurgt om, hvad der bringer os dertil, spurgte hun hurtigt, om det er garnbutikken, der trækker.

Ja, garnbutikker trækker altid meget i os, der er bidt af en gal strikkepind og konstant på udkig efter nyt i den verden. Hos Wiberg er der masser af lækkert garn, god tid og betjening i særklasse. Vi kører gerne lidt længere…

Udover garn byder Sæby også på en hyggelig lille gågade med et forholdsvis stort torv, hvor der er udeservering, sommetider musik og dans (måske ikke lige i denne sommer).

Vi besøger ikke alle forretningerne, faktisk er vi vanedyr og spiser gerne hos Mathilde, hvor der er plads til at skynde sig langsomt, strikke 5 pinde, eller mere, grine stille og betragte dem, der går forbi.

Hos Mathilde er der mulighed for at købe sig fattig i skønne ting, klart et besøg værd.

Sommetider har vi spist hos Jacobs på havnen, de har den lækreste buffet. I år har vi dog ikke været der, det må blive en anden gang.

Vi parkerer så godt som altid på Brugsens p-plads og går derfra og ned gennem gågaden, videre til vandet og retur igen.

Sidst vi var der, tog vi en anden vej og fik set noget nyt: glaspusteri, keramikbiks, gamle smukke huse og endnu en butik med lidt garn og tøj, Frigga.

Sæby er som en magnet på os- vi kommer tilbage <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *