Hr. Fednisse er flad…. næsten

Lau og jeg har i en lang periode trænet i Fokus Fitness i Nørresundby. Det var praktisk, mens jeg gik på Designskolen, det gør jeg ikke længere.

For at spare penge til diesel eller bus havde vi talt om at begynde at træne i V.H, og der meldte vi os ind i går aftes. Martin, Hr. Fednisse, fulgte trop i dag og betalte for resten af året: NU skal det være! Han vil ikke længere være fednisse.

Mens Lau svedte over bøgerne, kørte Martin og jeg i Stof og stil, Stof 2000 og til sidst i Storcentret. Jeg skulle have nogle perler til Pretty as a peacock/smuk som en påfugl -dem fandt jeg først, da jeg kom i Panduro.

I Sport 24 fandt jeg et par nye sko, det er ikke så nemt med den ankel. Martin  smuttede ind i Bilka og fandt et par. SÅ kan vi komme i gang med familie-træning.

Havemanden blev afhentet for at besigtige den kommende arbejdsplads (ulønnet) Heldigvis var der en pause i regnvejret, mens vi viste ham de flotte algefarvede fliser på terrassen, de tre højbede med mange forskellige ting og alt for mange jordbærplanter + de helt vilde bede ude foran. Nu kan han sætte sig hjem og lege havens Jørgen Clevin.

Åh ja… kl. 16.30 smuttede vi i træningscentret alle tre til maskine-vildledning. Det er ikke første gang, at Martin og jeg går der. For mange år siden købte vi et årskort – og brugte det tre gange ( på et år altså)
Nu er der ikke nogen undskyldning for ikke at komme derop: der er ikke mange hundrede meter derop.

Maskinerne blev gennemgået grundigt, jeg prøvede et par stykker, Martin et par stykker og Lau, som er så smuk, ung og veltrænet, fik lov til at være prøveknud på alle de andre ( og der er mange!)

Tanken er at træne tre gange om ugen. Cyklerne, min og Laus, skal en tur op til CykelJens og have et service-tjek. De skal slides på. Hr.BMI skal have sparket.

Hr. Fednisse blev fuldstændig smadret af at skifte sko og se på maskinerne. Han vraltede rundt som en halvskudt and med kun en fod. Gad vide hvordan det skal gå, når han selv skal til at sidde/stå/ligge i maskinerne og bevæge sig samtidigt? Han håber på at få møbleret lidt rundt på fylden på kroppen. Kan man flytte lidt af den veltrænede mavemuskulatur ( host host) ned i de ultratynde ankler? 🙂 Hr. Fednisse har tændstik-ankler.

Vi vil være Hr og Fru Tynd fremfor Tønde/Fednisse/Trunte fremover -det er målet. Nej, okay, det kan også gå med mindre.

Dette billede afslører alt for mange kg… og hvad jeg laver, når jeg er på ferie ( bemærk det lyse område i albueleddet = strik)

Jeg vil have hofterne og de pæne ben tilbage!

 

 

4 thoughts on “Hr. Fednisse er flad…. næsten

  1. Jeg forstår dig godt Helle, jeg er netop igang med det samme. Det nytter ikke at andre mener vi ser godt ud eller ikke behøver tabe sig, så længe vi selv er utilfreds med synet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *