Har du nogensinde prøvet at plukke av-for-søren-bær?

Jeg vender frygteligt tilbage til de bær senere.

Det gode vejr skulle udnyttes, og jeg cyklede en tur i Nørresundby og Aalborg. Det gik ikke rasendes stærkt, men jeg er også herre over min egen tid, så ingen stress her.

Havde noget der skulle ordnes i Aalborg, glas der skulle købes i Søstrene Grene, og da jeg ikke kunne beslutte mig, købte jeg tre forskellige slags.

Jeg smuttede en tur i Føtex for at købe en stor pakke OTA havregryn, billigt. (Det viste sig at de havregryn ikke var billige, ordene kom fra indkøbsministeren.) Der blev handlet ind til noget nyt, som jeg vil prøve: persillepesto. Det fik Maiken og jeg, da vi spiste brunch i Keramikcafe Møllehuset .

Kørte hjem og fik sat mine indkøb af, sagde godnat til herren i huset og fik hentet Maiken.
Vi kørte ud og plukkede de der av-for-et-eller-andet-bær (brombær) Der var masser af dem, og havde vi været pakket ind i 10 lag bobleplast, kunne flyve og komme ind fra vandsiden, så havde det nok endt med  mange mange kg bær. Men vi begrænsede os, for der skal også være til andre der er vilde med at sige av, diskutere med hvepse og elsker edderkopper.

Jagten på frysepulver gik ind, men vi fandt det ikke.

Jeg fik lavet 2 glas marmelade, men pestoen må vente til i morgen. Nu kan jeg kun klare tanken om en Cocio, fødderne op og strikketøj.

FravestmodNørresundby Limfjordsbroen Nørresundbysiden FindMaiken

Find Holger… nå nej, Maiken

Agurkmedsving

Agurk med et særligt sving

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *