Fra Gillette til Cody

Idag er turen gået fra Gillette til Cody. Byen ligger omkring 50 miles fra indgangen til Yellowstone.

Jeg havde forventet en ren transport etape uden det helt store at se på undervejs.
Jeg havde godt set, at vi skulle igennem et område, der hedder Bighorn National Forest uden at undersøge det nærmere. Det viste sig at være et utrolig flot område.
Vi kom op i omkring 2800 meters højde. De nationale skove i USA er for det meste gratis at besøge. De kan altså godt være med, når det kommer til flot natur, som I kan se på billederne fra i dag.
Det blev også til lidt dyreliv i dag, men ikke helt i samme kategori som i går med de meget flotte billeder af “vores” Buffalo.

Søndag og mandag venter Yellowstone National Park. Vi har sat to dage af, da området er stort, faktisk på størrelse med Sjælland, Lolland og Falster lagt sammen. Eller i tal 8.987 kvadratkilometer. Til sammenligning var Grand Canyon “kun” 4.926 kvadratkilometer, mens Yosemite var 3.081 kvadratkilometer. De to parker var meget, meget store, så det er lidt svært at vide, hvad vi skal forvente. Forventer dog nogle helt fantastisk oplevelser de kommende dage.

På turen har vi indtil videre taget omkring 100-700 billedere om dagen. De næste par dage forventer jeg, at vi kommer helt op i den høje ende.
Det er et stort arbejde at gennemgå alle dagens billeder samt udvælge de allerbedste, der skal her ind. Vi bliver glade for det, når vi kommer hjem, da vi allerede nu har svært ved at holde hoved og hale på de forskellige dage.

Vi er nu halvvejs på vores Roadtrip. Tiden er gået helt utroligt hurtigt.
Vi har allerede nu oplevet så mange fantastiske ting, at turen sagtens kunne stoppe her.

Men vi skruer ikke ned for oplevelserne. Foran venter som sagt de kommende dage Yellowstone, Grand Teton National Park, Boise National Forest, Fishlake National Forest, Bryce Canyon, Dixie National Forest, Zion National Park, Hawaii samt meget mere. Om 10 dage sætter vi dog tempoet ned, når vi har været i Zion. Vi har 8-10 dage, inden vi tager til Hawaii, der ikke er helt planlagt endnu.

Når man er afsted i to måneder, er der også ting, man går glip af der hjemme. I dag (Lørdag) kom vi ikke til min fætters bryllup, og om 2-3 uger bliver vi bedsteforældre uden vi lige kan være der.
Man kan ikke planlægge alting, og familieforøgelse og bryllup er nogle af dem.
Men vi er hjemme igen d. 9 september og glæder os til at se alle igen.

8 August 0028 August 0058 August 0098 August 0138 August 0158 August 0628 August 0828 August 1198 August 1288 August 1298 August 130

8 August 178

8 August 1908 August 2058 August 2118 August 225

Opfindsomhed var nødvendigt for at holde strømdimsen oppe

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *