Folkets Parlament

Vi er blevet afhængige, Lill og jeg. Folkets Parlament har fanget os i nettet og strammet til. Der er ingen vej udenom: mindst en gang om måneden, må vi have vores skud brunch, helst skyllet ned med deres meget lækre juice og selvfølgelig kaffen.

Tove var med i dag, og vi sad på 1 sal og nød udsigten til de store ure, den kunstige fugl på væggen, de sjove møbler, døren der ikke er en dør, motorcyklen under trappen, bordet der er en dør doneret af Nordkraft … der er SÅ mangen sjove ting derinde.

Personalet er helt i top og servicen yderst behagelig/smilende og venlig – eller også er det omvendt.

“Hvad er det for en ost?” “Kaffen er rigtig god, gad vide hvad det er?” “Nu skal Tove gætte, hvad der er i det lille bæger” Hmm, ja, Lill og jeg kunne ikke vide, at det var blevet erstattet af noget andet, så vi kunne også byde ind med gæt ( ikke særlig fair af FP, nu hvor vi skulle “hovere” overfor Tove)

Næste gang spørger Lill sikkert om, hvilken deo/parfume den unge mand bruger 😉

………………………………

Vi kan varmt anbefale brunch på Folkets Parlament. Burgeren og tapas har vi til gode. Skulle du få lyst til at smutte en tur forbi, må du huske at for at reservere bord pr mail eller på deres FB-side: de har nemlig sparet telefonen væk ( hvilket er et klogt træk, når de render op og ned af trapper med kaffekanden)

 

uhhhm

 

Uhhm

DSC_0009

 

Bordet der er en dør og det store ur

DSC_0011

 

Urter på vej

DSC_0012

DSC_0014

 

Døren man nok ikke skal forsøge at tage

DSC_0016

 

Skøn gammel fifa

DSC_0019

 

Cyklen under trappen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *