Fisketrappen i Bindslev og det gamle elværk

Nogle dage bliver fyldt med masser af indtryk. Denne blev så oplevelsesrig, at jeg har delt den i flere indlæg, så billederne kan nydes, uden man får en følelse af, at der er alt for mange af dem.

Lotte og jeg nyder at køre ud i det blå, besøge steder, vi ikke har været før (og steder vi har været før og vender tilbage til med jævne mellemrum, men det er en helt anden sag) prøve nye spisesteder, gå ture i ukendte områder, besøge garnbutikker og ikke mindst finde hyggelige caféer, gerne lidt afsides og med lidt mere end bare kaffe.

Jeg havde aldrig set fisketrappen i Bindslev, havde ingen forventningen, hvilket, for mig, er en god ting, for jeg bliver ikke så let skuffet over nye steder. Vi så ingen springende fisk, og pyt med det. Vi nød lyden af det brusende vand, solens varme og det gode selskab 🙂

Det gamle elværk fik også et besøg, for der er ingen grund til ikke at gå derind, når man alligevel er der.

Hvis jeg skal besøge stedet en anden gang, vil jeg tage en god madkurv med, strikketøj  + en kande te.

Du kan læse mere om Fisketrappen her 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *