En sælger er en sælger, også når han synger

Til

Bonnier

D. 8 – 2-2016  kl 10.24 og sikkert også i dag (d. 10-2-2016) kl 14.29 blev jeg ringet op af en af jeres meget syngende sælgere, som ville rose mig for, at jeg har været med til at gøre jeres blade bedre. Jeg stod lidt og var meget overrasket og overrumplet over denne sælgers sang og ros, samtidigt med at jeg tænkte på: hvor fanden kom det fra? Hvad har jeg gjort.

Den unge mand sagde, at jeg sikkert har deltaget i et eller andet på Facebook, og der faldt jeg helt af. Jeg deltager ikke i noget på facebook udover strikke/hæklefora, hvor det nok ikke er et billede af noget kreativt eller en debat om strikkepinde, der er årsag til jeres ringeri. Personligt tror jeg at rigtig mange firmaer ”gemmer” sig bag svadaen om at folk har deltaget i noget på Facebook for lang tid siden, og som de nok ikke kan huske for ligesom at krybe udenom sandheden, men fred være med det, så længe I nu forstår budskabet.

Jeg afbrød den sangtalentfulde unge mand og sagde, at jeg godt nok havde lidt travlt, og han ville gerne have lov til at ringe tilbage. Min ”plan” var at køre hjem og få tjekket op på, om min mand og jeg ved en fejl skulle være pillet af Robinsonlisten: det er vi ikke ( som det kan ses nederst)

Vi har INGEN interesse i at have sælgere i røret og tager konsekvent ikke røret/rørene, når opkald kommer fra hemmelige eller skjulte numre, da det er typisk sælgeradfærd.

Nu tror jeg ikke, at I er i tvivl om, at vi ikke  ønsker mere sang, lovprisning og sælgerfis, så lad os være enige om, at det er slut fra nu af!

Markedsføring JA 13.09.2010 13.09.2110

….

Jeg har bl.a en del af æren for at bladet Historie er blevet bedre. Jamen, tak for det. Tænk at få æren for noget, jeg ikke har gjort noget aktivt for.

Det virkede også lidt forkert, da den syngende unge mand spurgte mig: kender du bladet?

Mon ikke vi får lidt fred for dem i det mindste?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *