Det er et år siden… (D. 9-12 juli 2015)

at turen gik til USA.

Det krævede lidt at få styr på leje af biler, hoteller/moteller og det vi gerne ville opleve. Vi er ikke til storbyer, larm og for mange mennesker, og derfor var der mest natur i vores rejse.

I Newark lufthavn  ventede en rigtig muskelbil på os: en Mustang. Der er IKKE skyggen af komfort i sådan en, men den kan brøle højt og vise tænder 🙂  (PS lad være med at smække bildørene med nøglen i tændingen)

9-12 Juli 064

Turen gik New Jersey, hvor vi besøgte Mindy og Alan. Efter en god og hyggelig aften på terrassen med dejlig mad, var vi grydeklare.

Dagen efter (fredag) kørte vi til Mathews, Virginia for at besøge familien der. Huset vi boede i, hedder Oyster Shell Cottage.

9-12 Juli 101 9-12 Juli 103 9-12 Juli 128 9-12 Juli 206

De har en fantastisk udsigt fra terrassen. Her kunne jeg sidde i timevis og nyde livet, strikke og glemme alt andet, hvis det var muligt.

Vi sov længe, rigtig længe om lørdagen.

Da vi havde fået øjne og lidt at spise, tog Kris os med på rundtur til deres marina, Horn Harbour, området der omkring og et par butikker.

9-12 Juli 181 9-12 Juli 191

Det var her, vi første gang stiftede bekendtskab med iced tea. Rigtig godt til at slukke tørsten med og kun lidt vanedannende.

PS En hund kan godt hedde Dog 😉

Fortsættelse følger

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *