Brunch på Keramikcafé Møllehuset

Der er sket en del, siden jeg trådte ind på Møllen første gang. Dengang var det til at komme ind fra “gaden” og få en plads. Caféen er blevet meget populær, og det forstår jeg godt. Omgivelserne er smukke og der oser af hygge i hver en krog.

Maden er et kapitel hel for sig, og det kan være svært at lytte ordentligt efter, når de ansatte fortæller om, hvad der f.eks er på brunchopsatsen. Jeg samler mundvandet op, nikker på bedste vis og siger pænt tak, før jeg sætter tænderne i lækkerierne fra en ende af.

Jeg æææælsker Møllehuset!

Lotte og jeg var på tur dertil, vejret var smukt – det var lige til at holde til.

På vejen retur besluttede vi  os for at køre en tur i Uldtråden i Brønderslev, og jo tættere på vi kom, des mørkere og mere faretruende blev skyerne.

Vi nåede lige præcis at komme indenfor døren, før regnen piskede ned og lyn og torden lavede cirkus.

Tak for en dejlig dag tidligere på måneden

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *