24 april 1986 kl. 01.20

Tiden er fløjet afsted, 26 år for at være helt præcis. Thomas er den ældste af mine to øjesten.

Han blev født d. 24 april 1986, men pga travlhed/stress fik han et fint armbånd på med datoen d. 23.

Thomas på armen af en sygeplejerske den dag, vi skulle hjem. Han var i et  special-lavet sæt  tøj, som onkel, faster og bedsterne kom med.

Han bader helt sikkert ikke i bedstes opvaskebalje mere, og jeg kan ikke have ham på armen.

JYP = yoghurt ( for de ikke-indviede) Thomas var som barn, fra så tidligt som det var muligt en meget morgen-stille-sur ung mand. INGEN skulle sige noget til ham, før han havde fået mad! Selv når den “sure abo” stod på et par sten på den anden side af hækken og overbegloede ham, ventede han med at sige det, indtil han var færdig med sin mad og med at være stille-sur.

 Fantastisk dejlige smilende Thomas

Da Momsen blev 60 år, var der tre små/mindre drenge, der fik hver sin pakke. Bemærk venligst Thomas`fine fine hvide fe-hår.

Og så et laaaangt spring… Thomas til Lau`s konfirmation i 2006. Her med niece Lia`s “indsamlings-taske”. Hun gik rundt til gæsterne, ikke for at tigge, men hver gang hun viste tasken frem, blev der puttet penge i. Det blev en ret god dag for hende rent økonomisk 🙂

Kreta 2007 -begge mine knægte

 

Jeg har forsøgt at begrænse mig, det er svært, rigtig svært. Thomas har altid elsket at lave grimasser på billeder, men dem tror jeg ikke, at han har lyst til, at jeg lægger ud.

Tillykke med dagen knægt, jeg er og har altid været stolt af dig, elsker dig hele vejen til månen og tilbage igen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *