12 ½ år

Han er en københavner, der forvildede sig til Nordjylland i 1999. Nu vil jeg kalde ham godt integreret, han fastholder, at han er KØBENHAVNER!

Der er sket rigtig meget siden dengang, bl.a er den samlede vægt forøget en del *GG* , vi ved, hvad den anden vil sige, før tanken overhovedet er tænkt. Ikke at vi altid har samme mening om tingene, men vi forstår at debattere og være enige om at være uenige.

Skænderier er spild af tid, det hører ikke hjemme hos os  -der er ikke plads. Vi er rigtig gode til at være sammen, bliver aldrig træt af det.

Jeg elsker at vågne op ved siden af ham, høre ham snorke og være væk i det lange hår. Elsker hans spontanitet, som har bragt os udenfor Danmarks grænser ind imellem. Han har bevist, at man godt kan være spontan og samtidig fornuftig.

Lad os tage 12 ½ år mere (+ mere) , lad os rejse, nyde livet, være sammen, stille sammen. Du mindes ikke, at du sagde følgende til mig i begyndelsen af vores forhold: vi kan ikke blive gamle sammen, det er du allerede. Det husker jeg til gengæld! Min dåbsattest er ældre end din, men vi følges ad rent mentalt…. nok også fysisk.

“At elske dig er det jeg er bedst til”

 

2 thoughts on “12 ½ år

  1. Hvor er det dog en kærlighedserklæring af de størrer 🙂 Hjerteligt tillykke med de første 12½ år – og rigtig god fornøjelse med de næste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *