Squash-gulerodsboller med solsikkekerner

Squash-gulerodsboller med solsikkekerner

4 dl vand
50g gær
1 tsk salt
1 tsk sukker
2 spsk olivenolie
250g squash
2 dl havregryn
100g solsikkekerner
700-800g hvedemel

Pynt:
Evt solsikkerkerner

Opløs gæren i salt og sukker, tilsæt olie og vand. Skræl og riv squashen i dejen.
Tilsæt mel, solsikkekerner og havregryn og ælt godt.
Lad dejen hæve et lunt sted i min 30 min.
Form 16 boller og lad dem efterhæve 30-40 min.

Pensl bollerne med kaffe og drys evt solsikkekerner ovenpå
Bages ved 180 grader varmluft i ca 20 min (Eller 200 grader i almindelig ovn)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *