Kartoffelsalat á la Brandt og Ulstrup

Vi kan godt lide en fyldig kartoffelsalat, her får du opskriften:

Ca 2,5 dl creme fraiche
Et stort skvæt mayonnaise ( efter smag)
Lidt sherry – 5-6 spsk ( kan udelades)
Salt, peber og karry – vi bruger meget karry
6 hårdkogte æg
2-3 store tomater ( eller flere)
½ agurk
Dild
Et lille kilo kartofler ( til os to- så er der til dagen efter)

Kartoflerne skrælles, koges og køler af. Æggene koges, køles af, pilles og deles.
Bland creme fraiche, mayonnaise, krydderierne og sherry. Smag på “dressingen” og er den i vinkel tilsættes alle de andre ingredienser. Husk at karry godt kan blive lidt stærkere efter at have stået og trukket i køleskabet.

Serveres med lune frikadeller eller pølser

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *