Gudrun-kager (rosinkager)

Ingen jul uden Gudrun-kager!

Gudrun var min mormors nabo og opskriften var hendes.

Bedst som jeg stod med hænderne dybt begravet i æggeblommer, margarine, sukker og lidt mel, opdagede jeg, at der ikke var mel nok. Gik tiggergang hos naboen, som kom mig til undsætning, tak 🙂

OPSKRIFT:

250 gr margarine
250 gr mel
250 gr sukker
200 gr kokosmel
75 gr rosiner
1 æg
1 tsk bagepulver

Saml dejen, tril små kugler, som trykkes flade i hånden og placeres på bagepapir/plade. Bages ved 180 grader til de er gyldne i kanten.

Der bliver ca 100-110 stk.

Dej til Gudrun-kager Gudrun 1 Gudrun 2 Gudrun 3

 

PS der faldt lidt af til naboen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *