Æblekage

Jeg bruger:

10 mellemstore æbler
2 vanillestænger
Ca ½ l vand
1-2 tsk sukker
½ pose makroner
Lidt æblekagerasp
Piskefløde – efter smag

Skræl æblerne og skær dem i små stykker. Put dem i en 3-4 liters gryde og hæld ca ½ liter vand ved og lad dem simre ( har selv et komfur, hvor 6 er det højeste, og jeg stiller det på 4) Kog det til mos og tilsæt vanille og lidt sukker ( efter smag og alt efter, hvor søde æblerne er)

Når mosen er kold lægges et lag mos i bunden af en skål, knus makroner i en frostpose og bland det med æblekagerasp og fordel det mellem lagene. Pisk fløden … velbekom

Min uundværlige skræller

Klar til at få skrællen kørt af

Det går derud af

Nemt og hurtigt

Kernehuset sidder tilbage

Æblet bliver undervejs i processen delt som en spiral og er nem at dele i mindre stykker

Færdig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *